Punsohu eu Gjermania kërkon 46 mijë punëtorë


Gjermania ofron 46 mijë vende pune, ja profesionet që kërkohen dhe si aplikohet online në WWW.PUNSOHU.EU

 

Për më shum informacione na shkruani në:

 

Formulari për Aplikim Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

e-mail:[email protected]

Facebook: Punsohu.eu

Instagram: punsohu