Doni të punoni në Suedi dhe Norvegji?


Shikoni të gjitha profesionet që kërkohen në vendet nordike Suedi dhe Norvegji për vitin 2018

 

Për më shum informacione na shkruani në:

 

Formulari për Aplikim Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

e-mail:[email protected]

Facebook: Punsohu.eu

Instagram: punsohu