Doni të jetoni dhe të punoni në Kanada?


Doni të jetoni dhe të punoni në Kanada? 

Po kërkoni një të ardhme më të mirë? Doni të punoni, studioni, vizitoni, udhëtoni ose të jetoni përgjithmonë në Kanada? Adresa e vetme jemi ne, PROMOKOS SH.P.K. (Since 2009). 

Aplikimi për të fituar dhe për t’u bërë rezident

Formulari për Aplikim Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi