Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4020
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 12:15
Zoi TechCon GmbH
Adresa Quellenstraße 7, 70376 Stuttgart, Germany
Emaili Zoi TechCon GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju jeni pjesë e një ekip të zhvillimit qe zbaton projektet për klientët tanë, ndërsa është afër me zhvillimin e produkteve e pajisjeve smart elektrike
  • Detyrat tuaja përfshijnë mbikëqyrjen e zhvillimit nga ideja në pjekurinë e prodhimit
  • Si pjesë aktive e zhvillimit, krijoni skema qarkore elektrike
  • Ju programoni mikrokontrolluesit gjatë komisionimit të bordeve tuaj të shtypura të qarkut
Eksperiencat
  • Ju keni njohuri të shëndosha në fushën e elektronikës digjitale dhe analoge
  • Përvoja në fushën e teknologjisë me frekuencë të lartë dhe / ose të energjisë elektrike është një nga aftësitë tuaja
  • Në mënyrë optimale, ju keni njohuri për bazën ligjore për miratimin e produkte elektroteknike
  • Komunikimi juaj i sigurt në kontakt me partnerët e projektit dhe klientët ju dallon
  • Ju jeni në gjendje të punoni në një ekip, të punoni me përgjegjësi dhe të orientoni cilësinë
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 190 herë

#Marketing