Automekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Brensbach, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi
Kategoria Automekanik
ID e punës #6898
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 09:38
Zimmer & Kreim GmbH & Co. KG
Adresa Beineäcker 10, 64395 Brensbach, Germany
Emaili Zimmer & Kreim GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparime dhe konvertime te makinerive te ndryshme
  • Montime te komponenteve te ndryshme te paisjeve
  • Rregullime ne trupin e automjetit
  • Riparime te ndryshme te makinave
Eksperiencat
  • Trajnim te perfunduar ne mekanike ose te ngjajshme
  • Gatishmeria per te udhetuar
  • Njohuria e punes me pervoja paraprake do te ishte avantazh per permbushjen e kriterit tuaj
  • Puna ekipore dhe pune e pavarur
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 120 herë

#Marketing