Menaxherë/e të shitjes 

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3870
Data e publikimit 2 Nov 2018 - 17:56
Zepter
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Zepter Kosova, shpall Konkurs:                                                         

Pozita : Menaxherë/e  të shitjes 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

1. Të ketë përvojë pune në Shitje dhe në menaxhim të shitjes
2. Të ketë aftësi të mira komunikimi
3. Të ketë vullnet për punë
4. Të ketë aftësi të prezantimit  para klientëve dhe bashkëpunëtorëve
5. Mosha 25 -40
6. Aftësi menaxhuese,sipas përvojës dhe përgaditjes profesionale

Eksperiencat

1. Të kontakton klientët, të prezanton produktet tek klientët dhe të mban administratën për klientët e tij
2. Të jetë komunikativ dhe të ketë paraqitje dinjitoze para klientëve
3. Të zgjeron listën me kontakte te klientëve
4. Të fton klientët  për prezantime publike në zyre
5. Të realizon kuotat e shitjes

Përparësi :

• Eksperiencë në shitje – direkte
• Kandidatë me ide kreative  

Zepteri ju ofron :

o  Të jeni pjesë e Brendit me Renome Botërore “ZEPTER”
o  Afirmimin dhe perfeksionimin profesional
o  Pagë fikse,provizion dhe bonuse të ndryshme mujore,vjetore
o  Prodhime të Zepterit dhe dhurata të ndryshme
o  Ngritja personale
o  Do të vije në shprehje ngritja dhe potenciali i juaj intelektual
o  Zgjerimi i kontakteve me të tjeret
o  Kontakte profesionale
o  Trajnime dhe Seminare të ndryshme
o  Zhvillim të karrierës përmes ideve dhe projekteve te juaja

Ngritje personale

Do të vijë në shprehje ngritja dhe potenciali juaj intelektual.

Zgjërimi i kontakteve me të tjerët dhe udhëtime si në vend ashtu edhe jashtë vendit.

  • Kontakte profesionale

Hyrja në botën e njerëzve afarist dhe ngritja në karierë

  • Zgjeron rrethin e miqëve tuaj

Ngrit në nivel më të lartë kualitetin e jetës suaj dhe familjes tuaj.

Status të lartë shoqërorë sepse i takon kompanisë me Renome botërore.

• Emri Zepter është bërë sinonim për kualitet,stil dhe vlerë !

Si të aplikoni ?

Dërgoni CV-në  tuaj në:  [email protected] ; [email protected]

* Konkursi është i hapur deri me datën:  30.11.2018

#Marketing