Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Unterschleißheim, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ Veprimet e Pavarura
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5019
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 12:00
Zeppelin Rental GmbH
Adresa Unterschleißheim, Deutschland
Emaili Zeppelin Rental GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ndërtimi i pajisjeve elektrike të vendit të ndërtimit
 • Zgjidhja e problemeve elektrike
 • Përgjegjës për zbatimin e montimit dhe instalimit në vendet e ndërtimit
 • Dokumentacioni, në veçanti përshkrimet e orëve dhe materialit të porosive
 • Testimi i pajisjeve elektronike
Eksperiencat
 • Trajnimi profesional i perfunduar si elektricist ose ndonje deshmi per pervoja te kryera me heret
 • Mënyra e pavarur dhe e përgjegjshme e punës
 • Orientimi i klientit dhe shërbimit
 • Niveli i lartë i përkushtimit dhe fleksibilitetit
 • Aftësi dhe vullnet për punë në grup
 • Klasa e licencës së shoferit është e detyrueshme
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 82 herë

#Marketing