Konsulent

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oldenburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Organizativ Punë ekipore Saktësi Veprimet e Pavarura
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #7360
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 14:30
Zentraler IT-Betrieb niedersächsische Justiz
Adresa Oldenburg
Emaili Zentraler IT-Betrieb niedersächsische Justiz Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimi, përpunimi i pavarur dhe analizimi i gabimeve / kërkesave me qëllim ne gjetjen e menjëhershme të zgjidhjes
Eksperiencat
  • Njohuri te mira te mc office
  • Njihuri te gjuhes gjermane dhe angleze
  • Diplome ne kete lami
  • Te jeni fleksibil, vendimtar dhe i pavarur
  • Aftesi per te punuar ne nje ekip dhe nen presion
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 168 herë

#Marketing