Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CH, Zvicër
Data e skadimit 29 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3175
Data e publikimit 10 Aug 2018 - 08:53
Zentra AG
Adresa Gartenstrasse 115a 4132 Muttenz Zvicër
Emaili Zentra AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.zentra.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë me lokacion në Luzern, kërkojmë menjëherë për punësim të përkohshëm (me mundësi punësimi afatgjatë) një individ të kualifikuar dhe fleksibil si:

 

Saldues

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi i pavarur i konstruksioneve të salduaea
  • Saldimi sipas planeve dhe skicimeve inxhinierike me teknikat (MAG / MIG / TIG)
  • Respektimi i cilësisë dhe afateve kohore
  • Ndarja, pastrimi dhe shkëlqimi
  • Punë të përgjithshme salduese
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar si inxhinier i impiantit dhe aparaturave apo dicka e tillë e ngjashme
  • Së paku 1-2 vite përvojë pune
  • Njohuri të mira të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar
  • Mënyrë e besueshme dhe e pavarur e punësTel: +383 49 72 02 99 - Viber

 

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 939 herë

#Marketing