Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6406
Data e publikimit 18 Nov 2019 - 09:15
Zentra AG
Adresa Gartenstrasse 115a 4132 Muttenz Zvicër
Emaili Zentra AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.zentra.ch
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryerja e detyrave salduese në bazë të skicimeve inxhinierike
  • Kryerja e punës në materialet specifike si alumini, metali, celiku etj
  • Saldimi në bazë të teknikave MIG (131), MAG (135), WIG (141)
  • Sigurimi i cilësisë
Eksperiencat
  • Përvojë të jashtëzakonshme në saldimin e mateleve dhe të ngjashme
  • Performimin e saldimit në bazë të rregullativave dhe standardeve ligjore
  • Njohuri të gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 966 herë

#Marketing