Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Herr Andreas Zgraggen Zentralstrasse 14a 6030 Ebikon, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ekip ndërtues I adaptueshëm Illustrator Organizativ Përdorimi i pajisjeve
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4217
Data e publikimit 9 Jan 2019 - 12:00
Zentra AG
Adresa Gartenstrasse 115a 4132 Muttenz Zvicër
Emaili Zentra AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.zentra.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë me lokacion në Luzern, kërkojmë menjëherë për punësim të përkohshëm (me mundësi punësimi afatgjatë) një individ të kualifikuar dhe fleksibil si:

 

Saldues

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi i pavarur i konstruksioneve të salduaea
  • Saldimi sipas planeve dhe skicimeve inxhinierike me teknikat (MAG / MIG / TIG)
  • Respektimi i cilësisë dhe afateve kohore
  • Ndarja, pastrimi dhe shkëlqimi
  • Punë të përgjithshme salduese
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar si inxhinier i impiantit dhe aparaturave apo dicka e tillë e ngjashme
  • Së paku 1-2 vite përvojë pune
  • Njohuri të mira të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar
  • Mënyrë e besueshme dhe e pavarur e punës
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 226 herë

#Marketing