Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Yellowknife, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Restaurant
ID e punës #7362
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 16:00
Zehabesha Traditional Ethiopian Restaurant
Adresa 5030 50 Street Yellowknife, NT X1A 3R8-Kanadë
Emaili Zehabesha Traditional Ethiopian Restaurant Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Njohes i gjuhes angleze,
  • Pervoje se paku 2 vjeqare ne kuzhine
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 57 herë

#Marketing