Trajner i Burimeve Njerezore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Burimet njerëzore
ID e punës #4019
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 11:45
Zech Management GmbH
Adresa August-Bebel-Allee 1, 28329 Bremen, Germany
Emaili Zech Management GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju do të mbështesni në mënyrë aktive fushat e administrimit të personelit, pagat dhe mëditjet, zhvillimin e personelit dhe digjitalizimin në punën tuaj të përditshme dhe kështu të njihni të gjithë spektrin e burimeve njerëzore
  • Ju krijoni kontrata, koordinoni trajnimin dhe merrni përsipër detyra në fushën e listës së pagave
  • Me të kuptuarit tuaj të përgjithshëm të personelit dhe proceseve, ju punoni në sigurimin dhe optimizimin e flukseve ekzistuese të burimeve njerëzore
  • Ju kontriboni në mirëmbajtjen, administrimin dhe ridizajnimin e strukturës së autorizimit në sistemet e ndryshme
Eksperiencat
  • Ju keni një diplomë në Shkencat Kompjuterike ose Informatikë Biznesi ose Administrim Biznesi
  • Nëpërmjet praktikave ose punëve studentore të punës, tashmë keni fituar përvojë fillestare në burimet njerëzore dhe sistemet e personelit
  • Ju punoni në mënyrë të pavarur dhe të orientuar drejt zgjidhjes,një mënyrë të pavarur të të menduarit
  • Me kënaqësi në bashkëpunimin ndërdisiplinor dhe në kompetencat tuaja komunikuese ju e pasurojeni ekipin tone
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 161 herë

#Marketing