Prodhues i pajisjeve dhe aparaturave/Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Holzmatt 651b, CH-3537 Eggiwil / Schweiz, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Kujdesshmëri Mirëmbajtje Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4216
Data e publikimit 9 Jan 2019 - 11:00
ZAUGG AG EGGIWIL
Adresa Switzerland
Emaili ZAUGG AG EGGIWIL Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Puna e pavarur sipas skicimeve dhe planeve
  • Saldimi dhe përpunimi i pjesëve dhe komponentëve për makinat e përbërë nga celiku dhe celikut te fortë
Eksperiencat
  • Përgatitje profesionale si prodhues i pajisjeve dhe aparaturave, apo ndonjë degë e ngjashme (punëtor metalik, farkëtar)
  • Mënyrë e pastër dhe e saktë pune
  • Gatishmëri dhe elasticitet
  • Testimi në teknikën MIG dhe MAG të saldimit është avantazh
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 179 herë

#Marketing