Ndihmës / ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 13 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2829
Data e publikimit 25 Jul 2018 - 14:36
ZAG Personal & Perspektiven
Adresa Germany
Emaili ZAG Personal & Perspektiven Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.zag.de
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania ZAG Personal & Perspektiven kërkon punëtor ndihmës në ndërtimtari në qytetin e Berlinit

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Aktivitete përkrahëse në ndërtimtari
  • Mirëmbajtja e punishtes
  • Punë të ndryshme ndihmëse
  • Transportimi i materialit
  • Pjesërisht aktivitete të rënda fizike
Eksperiencat
  • Përvojë në zanate, e dëshirueshme
  • Gatishmëri për punë me ndërrime
  • Patentë shoferi B përparësi
  • Gjendje e mirë fizike
Kjo ofertë ka 29 aplikues dhe është shikuar 2,803 herë

#Marketing