Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni McMurray, AB, Kanada
Data e skadimit 30 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgaditje Përgjegjshmëri
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6327
Data e publikimit 16 May 2019 - 13:00
Ymw Contracting LTD
Adresa McMurray, AB
Emaili Ymw Contracting LTD Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Këshillon klientët në zgjedhjen e ngjyrës dhe tapetave për mure;
  • Riparoni vrimat dhe qarjet;
  • Pastroni dhe përgatitni sipërfaqet për ngjyrosje;
  • Aplikoni ngjyrën dhe tapetat në interior dhe vendet e tjera të targetuara
Eksperiencat
  • Gjuha angleze
  • Përfundimi i shkollës së mesme profesionale
  • 3 – 5 vite përvojë pune
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 216 herë

#Marketing