Punëtorë në skele/ndihmës në ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Rellingen, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Organizativ Përdorimi i pajisjeve Përgjegjshmëri Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4499
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 10:00
XERVON GmbH
Adresa XERVON GmbH Jörg Karthaus Siemensstr. 57 25462 Rellingen
Emaili XERVON GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.xervon.com
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Punë ndihmëse në ndërtimin dhe çmontimin e skeleve
  • Transporti i skeleve
  • Punë në grup
Eksperiencat
  • Shkollim në zanatin e skeleve apo përvojë pune në ndërtimtari
  • Patentë shoferi B
  • Të mos keni frikë nga lartësitë
  • Motivim dhe besueshmëri
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 209 herë

#Marketing