Menaxher Projekti

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Markdorf, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Veprimet e Pavarura
Kategoria Menaxhment
ID e punës #4983
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 10:00
XELIS GmbH
Adresa Markdorf, Deutschland
Emaili XELIS GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Menaxhimi i projekteve të urdhrave të klientëve dhe projekteve të optimizimit të brendshëm në përputhje me specifikimet e brendshme dhe të jashtme
  • Kontribuoni në përkufizimin e caktimit të projektit dhe zgjedhjen e burimeve
  • Kontrolli i projektit dhe proceset e kërkuara brenda dhe jashtë me përfshirjen e partnerëve dhe furnizuesve
  • Kontakte kompetente për klientët tanë me funksione këshilluese
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne fushen e projekteve ose te ngjajshme
  • Idealisht disa përvoja relevante profesionale në menaxhimin e projekteve
  • Orientimi i shquar i klientëve, aftësitë e komunikimit dhe shkathtësitë negociuese
  • Mënyrë e pavarur dhe e orientuar drejt rezultateve të punës
  • Niveli i lartë i elasticitetit, fleksibilitetit dhe aftësisë së konfliktit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 112 herë

#Marketing