Menaxher/e i/e shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Ekip ndërtues Komunikim Organizativ Punë ekipore Veprimet e Pavarura
Kategoria Shitje
ID e punës #7180
Data e publikimit 3 Jul 2019 - 09:26
WORLDLINE GERMANY
Adresa Hahnstraße 25,60528 Frankfurt
Emaili WORLDLINE GERMANY Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Krijoni plane te shitjes
  • Organizimi dhe ekzekutimi i konsultimeve të rregullta dhe bisedimeve të shitjeve
  • Tërheqja e klientëve të rinj nëpër sektorë të ndryshëm të tregut
  • Ndërtim dhe mirëmbajtje te marrëdhënieve afatgjate dhe te besueshme me klientet
Eksperiencat
  • Te posedoni diplome
  • Te keni përvojë ne shitje dhe rrjetin e kontaktit në qendrën e kontaktit
  • Njohuri në shitje
  • Njohuri shumë të mira gjermane ose angleze
  • Te jeni te motivuar te punoni  ne menyre te pavarur
  • Te jeni komunikues
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 242 herë

#Marketing