Shofer i eskavatorit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Jyväskylä, Finland
Data e skadimit 26 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10461
Data e publikimit 7 May 2020 - 10:53
WorkPower
Adresa Finlandë
Emaili WorkPower Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.workpower.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë po kërkojmë për një shofer të eskavatorit në zonën e Jyväskylä

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kërkohet që ju të keni përvojë disavjeçare si shofer në operimin me eskavator.

Ky vend pune përfshin edhe detyra tjera të natyrës ndërtimore prandaj kërkohet që të operoni edhe aktivitete të tjera ndërtuese.

Sigurisht se ju duhet të posedoni patent shoferin që të kualifikoheni si kandidat.

Kandidati duhet të jetë i pavarur, me vetë iniciativë, i ndërgjegjshëm dhe i saktë.

Aplikoni që tani dhe mos e humbni këtë mundësi.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 230 herë

#Marketing