Punonjës për vendosjen e tjegullave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Helsinki, Finland
Data e skadimit 15 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10472
Data e publikimit 9 May 2020 - 12:42
WorkPower
Adresa Finlandë
Emaili WorkPower Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.workpower.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për klientin tonë punonjës për vendosjen e tjegullave

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ne presim nga kandidati ideal që të ketë përvojë paraprake në vendosjen e tjegullave.

Shpresojmë që kandidati të ketë qasje energjike ndaj punës dhe të jetë i besueshëm.

Puna juaj kryesisht do jetë vendosja e pllakave në mure dhe në dysheme.

Posedimi i patent shoferit është një prej kushteve kryesore si dhe ndonjë trajnim shtesë në këtë drejtim do ishte i mirëseardhur.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 214 herë

#Marketing