Menaxher Ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Memmingen, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #6207
Data e publikimit 24 Jul 2019 - 12:45
Work-Shop Personal Winterthur AG
Adresa Zürcherstrasse 200 8406 Winterthur Zvicër
Emaili Work-Shop Personal Winterthur AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.work-shop.ch/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mbikqyrja e ekipit fizik
 • Koordinimi i mbikqyrjes teknike
 • Koordinimi i aktiviteteve te logjistikes
 • Mbeshtetja e masava te sigurise ne lidhje me ndertimin
 • Sigurimi i cilesise
 • Pergjegjesia per punesimin e personave te rinj
Eksperiencat
 • Diplome universitare ne fushen e inxhinierise civile
 • Pervoje pune dhe pervoje ne menaxhimin e projekteve
 • Pervoje nderkombetare ne udheheqje
 • Njohja e rrjedhshme e gjuhes Angleze dhe Gjermane dhe e paketes MS OFFICE
 • Fleksibilitet
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 202 herë

#Marketing