Ndihmës/e-Asistent/e Kuzhine

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #6879
Data e publikimit 11 Jun 2019 - 11:52
Wohlfühlhotel Alte Rebschule
Adresa Theresienstrasse 200, 76835 Rhodt unter Rietburg, Germany
Emaili Wohlfühlhotel Alte Rebschule Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.alte-rebschule.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ndihmojë në përgatitjen e tanishme për krkesat ushqimore
 • Përgatiteni sallatë dhe deserte
 • Pastroni dhe beni prerjen e  frutave dhe perimeve
 • Beni  shpëlarje dhe pastrim
 • Të mbani higjiene
Eksperiencat
 • Pervojë në kuzhinë, por nuk paraqet kusht
 • Besueshmëria dhe fleksibiliteti
 • Aftësia për punë në ekip
 • Dukje të pastër
 • Njohuri të gjermanishtes e preferueshme
 • Patentë shoferi dhe automjeti (për të arritur në vendin e punës)
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 199 herë

#Marketing