Ndihmës-Asistent Kuzhine

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Mirëmbajtje Punë ekipore Saktësi
Kategoria Ushqim
ID e punës #5631
Data e publikimit 5 Jun 2019 - 16:30
Wohlfühlhotel Alte Rebschule
Adresa Theresienstrasse 200, 76835 Rhodt unter Rietburg, Germany
Emaili Wohlfühlhotel Alte Rebschule Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.alte-rebschule.de
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojme:

 • Një ekip të motivuar dhe të gatshëm tu ofrojme ndihmë
 • Ambienti i këndshëm i punës
 • Pagesë efikase me mundësi promovimi
 • Kompensim jashtë orarit
 • Asistencë për kërkimin e banesave
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ndihmojë në përgatitjen e tanishme për krkesat ushqimore
 • Përgatiteni sallatë dhe deserte
 • Pastroni dhe beni prerjen e  fruta-ve dhe perime-ve
 • Beni shpëlarje dhe pastrim
 • Të mbani higjiene
Eksperiencat
 • Pervojë në kuzhinë, por nuk paraqet kusht
 • Besueshmëria dhe fleksibiliteti
 • Aftësia për punë në ekip
 • Dukje të pastër
 • Njohuri të gjermanishtes e preferueshme
 • Patentë shoferi dhe automjeti (për të arritur në vendin e punës)
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 299 herë

#Marketing