Konstruktor i impiantit dhe saldatorit / Saldues i INOX/Aluminit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CH, Zvicër
Data e skadimit 7 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2827
Data e publikimit 19 Jul 2018 - 07:00
Wirth & Co AG
Adresa Schiltwaldstrasse 22, 6033 Buchrain
Emaili Wirth & Co AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Konstruktor i impiantit dhe saldatorit / Saldues i INOX/Aluminit

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldim i caktuar i fletëzave metalike dhe i materialeve tjera sipas skicimeve inxhinierike
  • Performimi i saldimit në përputhje me skicimet
  • Vetëkontrolli i pjesëve të salduara
Eksperiencat
  • Trajnim profesional si kontruktor i impiantit dhe saldimit
  • Njohuri të jashtëzakonshme të saldimit Inox dhe aluminit
  • Mënyrë e pavarur, sistematike dhe e saktë e punës
  • I aftë për punë ekipore, i orientuar në klientë, i motivuar dhe i besueshëm
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 971 herë

#Marketing