Shpërndarës Picash

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 27 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Transport & shpërndarje
ID e punës #10550
Data e publikimit 27 Jul 2020 - 18:00
Wilsons
Adresa Iceland
Emaili Wilsons Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.wilsons.is/
Rrjetet
Përshkrimi

Si rezultat i rritjes së kërkesës për shërbimet tona ne po kërkojmë për një punonjës për shpërndarjen e picave tek klientët tanë. Ky vend pune bazohet në shpërndarjen efikase dhe me kohë të saktë të produkyeve tona sipas porosisë.

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidati duhet të jetë i saktë, i përpiktë dhe i orientuar në shërbim. Ju duhet të posedoni patent shoferin dhe të jeni së paku 18 vjeç.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 65 herë