Zyrtar Marketingu

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Velbert, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #4018
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 11:30
Wiesmann Personalisten GmbH
Adresa Velbert, Deutschland
Emaili Wiesmann Personalisten GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si Zyrtar i Marketingut ju jeni kreu prapa fytyrës simpatike të kompanisë
  • Nëse mediat e shtypura, online ose të brendshme kane gabime , sigurohuni që çdo gjë të shkojë pa probleme dhe gabime
  • Analiza, konceptimi, dizenjimi dhe kontrolli i ofruesve të shërbimeve të jashtme përbëjnë vetëm një pjesë të gamës së gjerë të detyrave
  • Përveç kësaj ka projekte emocionuese të veçanta, të tilla si zbatimi i etiketave dhe formave të shitjes
  • Organizimi i panaireve dhe ngjarjeve të brendshme kompleton profilin tuaj
Eksperiencat
  • Ju keni tashme nje pervoje ose trajnim te kryer ne marketing i cili është i përgatitur mirë në detyrën e përshkruar
  • Prandaj, ju jeni të aftë në përpunimin e imazhit profesional, keni një afrim të lartë në tema dixhitale dhe në mënyrë ideale sjellni me vete përvojën e puneve te mehershme
  • Në bashkëpunim vlerësoni një komunikim konstruktiv, mirënjohës dhe të hapur, si dhe një mjedis bashkëpunues dhe profesional
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 150 herë

#Marketing