Menaxher/e i/e shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Moosacher Straße 88 80809 München, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Organizativ Punë ekipore
Kategoria Shitje
ID e punës #7374
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 10:00
Westwing Group AG
Adresa Moosacher Straße 88 80809 München
Emaili Westwing Group AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Beni menaxhimin e projekteve të lansimeve të reja të prodhimeve tona
  • Beni vendosjet e produkteve në të gjitha kanalet relevante të marketingut
Eksperiencat
  • Studime biznesi të përfunduara
  • Përvojë pune 1 vjeçare
  • Entuziast
  • Aftësi te shkëlqyera të komunikimit
  • Njohje te pergjithshme te kompjuterit
  • Njohje te gjuhes gjermane
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 313 herë

#Marketing