Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Markdorf Berlin, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4058
Data e publikimit 14 Dec 2018 - 12:45
Weber Automotive GmbH
Adresa Markdorf, Bernau bei Berlin und St. Ingbert
Emaili Weber Automotive GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju në mënyrë të pavarur dhe në mënyrë të përpiktë kryejnë të gjitha punët e nevojshme të mirëmbajtjes dhe servisimit në qendrat e përpunimit, dhe objekteve të prodhimit
  • Diagnoza dhe korrigjimi i gabimeve në makinat dhe sistemet me komponentë mekanike dhe elektrike është një nga detyrat tuaja të përditshme
  • Për të optimizuar pajisjet e prodhimit dhe të ndërtimit, kryeni konvertimet
  • Jeni të përfshirë në mënyrë aktive në projektet e mirëmbajtjes
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne fushen mekanike ose te ngjajshme
  • Përvoja profesionale në fushën e mirëmbajtjes dhe riparimit është e dëshirueshme
  • Gatishmëria për të zhvendosur punën
  • Aftësi të forta analitike për zgjidhje të shpejtë dhe të besueshme të problemeve
  • Njohja e gjuhes gjermane do te jete perparesi per secilin prej juve!
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 218 herë

#Marketing