Elektricistë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 15 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10455
Data e publikimit 6 May 2020 - 02:06
Wayss & Freytag Ingenieurbau AG
Adresa Eschborner Landstraße 130-132 60489 Frankfurt
Emaili Wayss & Freytag Ingenieurbau AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për punëtorinë tonë  në Ludëigsfelde kërkojmë nje Elektricistë

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi, mirëmbajtja dhe pastrami i makinave, pajisjeve të punës, dhe pajisjeve elektrike
  • Instalimi dhe testimi i pajisjeve elektrike dhe sistemeve të shpërndarjes në sektorin e ndërtimtarisë
  • Gjetja e prishjeve dhe zgjidhja e tyre në sektorin e ndërtimtarisë
  • Dokumentimi i punës suaj
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 199 herë

#Marketing