Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Dëgjim Demonstrimi Ekip ndërtues I adaptueshëm Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4177
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 16:15
Wayss & Freytag Ingenieurbau AG
Adresa Eschborner Landstraße 130-132 60489 Frankfurt
Emaili Wayss & Freytag Ingenieurbau AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi, mirëmbajtja dhe pastrami i makinave, pajisjeve të punës, dhe pajisjeve elektrike
  • Instalimi dhe testimi i pajisjeve elektrike dhe sistemeve të shpërndarjes në sektorin e ndërtimtarisë
  • Gjetja e prishjeve dhe zgjidhja e tyre në sektorin e ndërtimtarisë
  • Dokumentimi i punës suaj
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 458 herë

#Marketing