Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Zentrale, Gjermani
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3901
Data e publikimit 9 Nov 2018 - 08:45
Wayss & Freytag Ingenieurbau AG
Adresa Eschborner Landstraße 130-132 60489 Frankfurt
Emaili Wayss & Freytag Ingenieurbau AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për punëtorinë tonë  në Ludëigsfelde kërkojmë sa më shpejtë që është e mundur një:Elektricist me kohë të plotë

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi, mirëmbajtja dhe pastrami i makinave, pajisjeve të punës, dhe pajisjeve elektrike
  • Instalimi dhe testimi i pajisjeve elektrike dhe sistemeve të shpërndarjes në sektorin e ndërtimtarisë
  • Gjetja e prishjeve dhe zgjidhja e tyre në sektorin e ndërtimtarisë
  • Dokumentimi i punës suaj
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 87 herë

#Marketing