Shitës në Gastronomi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bietigheim-Bissingen, Gjermani
Data e skadimit 30 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #10471
Data e publikimit 9 May 2020 - 00:55
Waterlogic GmbH
Adresa Kleinsachsenheimer Str. 26/1 74321 Bietigheim-Bissingen Gjermani
Emaili Waterlogic GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.waterlogic.de
Rrjetet
Përshkrimi

 

Kërkohen punonjës të angazhuar dhe të motivuar, të cilët argumentojnë në mënyrë bindëse, janë të vetëmotivuar dhe janë në gjendje të motivojnë partnerët e tyre në punë.

Eksperiencat
  • Përvojë në shitje në sektorin e gastronomisë
  • Vetëiniciativë dhe aftësi negociuese
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Punë e pavarur dhe e orientuar në qëllime
  • Shkallë e lartë e angazhimit
  • Aftësi të shkëlqyeshme kompjuterike (MS OFFICE)
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 290 herë

#Marketing