Konkurs në sektorin e ndërtimtarisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Roßwein, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3686
Data e publikimit 10 Sep 2018 - 19:12
Wachs Bauunternehmung GmbH
Adresa Roßwein, Germany
Emaili Wachs Bauunternehmung GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Gjermane Wachs Bauunternehmung GmbH me seli në Roßwein të Gjermanisë kërkon të punësojë punonjës në këto nënsektorë të ndërtimtarisë:

 1. Saldues,
 2. Murator
 3. Zdrukthëtar
 4. Lyerës
 5. Punëtor fizik
Eksperiencat

Për pozitën e Saldues kandidati ideal duhet të ketë profilin e poshtëshënuar professional:

 • Të keni të përfunduar ndonjë trajnim apo të keni ndonjë certifikim si metalpunues në sektorin e ndërtimtarisë (si punonjës për përpunimin e metalit, saldues apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
 • Të jeni fleksibil sa i përket orarit të punës dhe të jeni në gjendje të punoni edhe natën
 • Me qëndrimin tuaj të jeni në gjendje të sillni profesionalizëm dhe angazhim
 • Të jeni i aftë për punë ekipore
 • Të posedoni pateny shoferin kategoria B

 

Për pozitën e Muratorit klienti ynë kërkon kandidatë me profil të tillë:

 • Të keni ndonjë trajnim si murator dhe të posedoni përvojë profesionale
 • Të keni përvojë të jashtëzakonshme profesionale si murator në fushën e ndërtimtarisë
 • Mënyrë e pavarur e punës, poashtu edhe aftësi të punoni në ekip
 • Posedimi i patent shoferit, kategoria B

 

Për pozitën e Zdrukthëtarit nga kandidati ideal kërkohet që t’i ketë këto cilësi:

 • Të ketë ndonjë trajnim të përfunduar si zdrukthëtar
 • Të ketë përvojë profesionale në këtë sferë
 • Të posedojë patent shoferin katëgoria B
 • Të njeh mirë gjuhën gjermane
 • Të jetë i besueshëm

 

Për pozitën e Lyerësit kërkohet që kandidati t’i posedojë këto cilësi profesionale:

 • Trajnimi i përfunduar në fushën e njejtë apo të ngjashme
 • Njohja e aplikacioneve të MS OFFICE me qëllim të skedulimit të orareve
 • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
 • Përvojë paraprake punë në inxhinierinë civile
 • Nivel i lartë i iniciativës, i motivuar dhe i aftë të punojë në ekip
 • Aftësi organizimi dhe aftësi negociuese

 

Për pozitën Punëtor Fizik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t’i posedojë këto cilësi:

 • Duhet të posedoni certifikim të mundshëm në sektorin e ndërtimtarisë apo ndonjë nënsektor të caktuar
 • Përprësitë tuaja profesionale konsistojnë në fleksibilitet, punë ekipore, besueshmëri, efikasitet
 • Duhet të posedoni patent shoferin

 

Apliko tani:

http://www.punsohu.eu/sq/apliko

Kjo ofertë ka 9 aplikues dhe është shikuar 5,036 herë

#Marketing