Punonjes Marketingu ne Terren

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 1 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgaditje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Marketing
ID e punës #8727
Data e publikimit 8 Oct 2019 - 15:30
Wab Albania
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Wab Albania kerkon te punesoj punonjes marketingu ne terren.

Eksperiencat
  • Te jete i komunikueshem.
  • Korrekt me orarin e punes.
  • Puna eshte e thjeshte dhe nuk kerkon ndonje aftesi te vecante profesionale.
  • Mosha mbi 20 vjec.
  • Te kete deshire te punoje ne ambiente publike.

Te interesuarit te dergojne CV [email protected]  ose te kontaktoje ne numrin 0682098898

 

#Marketing