Ndihmës / Ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 11 Nov 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2838
Data e publikimit 22 Sep 2018 - 12:03
Vonovia
Adresa Vonovia Kundenservice, Postfach 44784 Bochum
Emaili Vonovia Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.vonovia.de
Rrjetet
Përshkrimi

Vonovia është kompani pioniere e patundshmërive dhe anëtare në DAX 30. Kompania ka në pronësi dhe në menaxhim mbi 400.000 banesa në tërë Gjermaninë.

Shërbimi teknik i kompanisë përbëhet nga mbi 4.000 punëtorë. Në këtë sektor ne kërkojmë një

Ndihmës/Ndërtimtari

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Punime në rrënim
  • Mirëmbajtja e punishtes
  • Asistim në veprimtari të zakonshme në ndërtim
Eksperiencat
  • Njohuri të përgjithshme dhe përvojë në ndërtimtari 
  • Fleksibilitet
  • Saktësi
  • Patentë shoferi B
Kjo ofertë ka 31 aplikues dhe është shikuar 3,461 herë

#Marketing