Inxhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Storkower Straße 132, 10407 Berlin, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #7363
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 16:45
Vössing Ingenieurgesellschaft mbH
Adresa Storkower Straße 132, 10407 Berlin
Emaili Vössing Ingenieurgesellschaft mbH Punsohu.eu

[email protected]u.eu

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikimi i projektit dhe struktura inxhinierike në të gjitha fazat e shërbimit
  • Pjesëmarrja në menaxhimin e projekteve në marrëdhëniet e brendshme dhe të jashtme
Eksperiencat
  • Diplome universitare
  • Përvoja relevante te punës (të paktën 1 vjet)
  • Përvojë në planifikimin e objekteve të strukturave inxhinierike në projektim, ekzekutim dhe tenderim
  • Gatishmëria për të shkuar në udhëtime të rastësishme të biznesit
  • Njohje te gjuhes gjermane dhe angleze
  • Njohje te kompjuterit
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 479 herë

#Marketing