Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Espoo, Finland
Data e skadimit 22 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10460
Data e publikimit 7 May 2020 - 10:52
VMP
Adresa Finlandë
Emaili VMP Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.vmp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë punëtorë në aktivitete të ndryshme ndërtimore.

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidati kërkohet që të jetë i motivuar dhe energjik si dhe të ketë aftësi komunikimi.

Kërkohet që të posedoni patent shoferin dhe të përvojë paraprake në këtë fushë.

Kërkohet që krahas përvojës të keni poashtu ndonjë kualifikim në këtë fushë.

Nëse menodni që jeni i kualifikuar për këtë vend pune atëherë aplikoni sa më shpejtë.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 228 herë

#Marketing