Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 1 Oct 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10556
Data e publikimit 1 Aug 2020 - 17:00
VMP
Adresa Finlandë
Emaili VMP Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.vmp.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë individë të kualifikuar dhe të motivuar për të punuar si punonjës për klientin tonë si moler.

Ju duhet të jeni të gatshëm për zhvillimin e aftësive tuaja dhe të jeni i orientuar në klientë si dhe të keni aftësi komunikuese.

Kërkohet që kandidatët të kenë përvojë paraprake si molerë dhe të ketë ndonjë trajnim shtesë.

Puna është e pavarur dhe ju duhet të jeni në gjendje të punoni nën mbikqyrje minimale.

Nëse jeni të kualifikuar për këtë vend pune aplikoni që tani.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 40 herë