Kamarierë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Kanada
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm Komunikim
Kategoria Hoteleri
ID e punës #4486
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 15:11
VITA e.V. Berlin
Adresa Berlin
Emaili VITA e.V. Berlin Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Dëshironi të punoni në një restorant të famshëm, në zemër të qytetit dhe të ofroni shërbime të jashtëzakonshme?

Atëherë aplikoni tek ne.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ne po kërkojmë për të punësuar një person në restorant si kamarier. Kjo pozitë kërkon ofrimin e shërbimeve në restorant dhe në vende publike. Gjithashtu do merreni dhe me dokumentimin e aktiviteteve tuaja.
  • Ju duhet të ofroni shërbime të jashtëzakonshme, aftësi komunikuese me njerëz, dhe kryerjen e detyrave të tjera të përgjithshme të punës.
Eksperiencat

Ne po kërkojmë një punonjës i cili mund të implementojë vlerat tona në shë+rbim, integritet dhe pozitivizëm.

Është e domosdoshme që ju të njihni gjuhën Gjermane.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 150 herë

#Marketing