Këshilltar i Shërbimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Grand Falls NB, Kanadë
Data e skadimit 14 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #4986
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 10:30
Violette Ford
Adresa Grand Falls NB
Emaili Violette Ford Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Multi gjuhësor
  • Edukimi – Diploma e shkollës se mesme   
  • Eksperienca e punës – Nuk kërkohet mirëpo konsiderohet aset
  • Letër kredenciale – Nuk kërkohet
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 107 herë

#Marketing