Kuzhinier në hotel

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 26 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #3278
Data e publikimit 7 Sep 2018 - 10:50
Vinnumalastofnun
Adresa Iceland
Emaili Vinnumalastofnun Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://form.vinnumalastofnun.is/eures/
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë staf për hotel në Islandën Jugore.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Puna kërkon aktivitete në kuzhinë dhe në servimin e ushqimit në sallën e ushqimit, ofrimin e ndihmës në kuzhinë, si dhe larjen e pastrimin e enëve.

Aplikuesit duhet të jenë të orientuar në shërbim dhe të jenë poashtu proficient në punën e tyre.

Eksperiencat

Kërkohet që përkundër cilësive personale dhe aftësive tuaja, por edhe përvojës ju t’a njihni rrjedhshëm gjuhën angleze.

Puna bazohet në ndërrime dhe ju kryesisht do paguheni varësisht prej marrëveshjeve kolektive.

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 2,527 herë

#Marketing