Kamarier për ndërrimin e paradites

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni berlin, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4485
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 15:45
Vertretung des Landes Niedersachsen beim Bund
Adresa Vertretung des Landes Niedersachsen beim Bund In den Ministergärten 10 10117 Berlin
Emaili Vertretung des Landes Niedersachsen beim Bund Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.stk.niedersachsen.de/service/kontakt/kontakt-staatskanzlei-2871.html
Rrjetet
Përshkrimi
  • Restoranti  Vertretung  në Gjermani kërkon për një kamarier entuziast dhe energjik për të shërbyer në restoran.
Eksperiencat
  • Kandidati duhet të jetë  i përpiktë dhe të ketë së paku 18 vjeç.
  • Puna është me ndërrime. Ju do punoni nga ora 06.00 deri në orën 12.00. Për informata na dërgoni CV tuaj në [email protected]
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 250 herë

#Marketing