Betonier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ulsteinvik, Norvegji
Data e skadimit 18 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10465
Data e publikimit 8 May 2020 - 11:27
Verto Norge AS
Adresa Gerhard Voldnes veg 11, UA 6090 Fosnavåg
Emaili Verto Norge AS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë VERTO AS kërkojmë punonjës si Betonierë

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Në ndërtimet e reja

Vendi u punës: Ulsteinvik

Eksperiencat
  • Edukim si betonier/punonjës
  • Së paku tre vite përvojë pune
  • Posedimi i patent shoferit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 130 herë

#Marketing