Shofer kamioni

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Trondheim, Norvegji
Data e skadimit 17 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3524
Data e publikimit 28 Nov 2018 - 08:54
Veksthuset
Adresa Trondheim , Norway
Emaili Veksthuset Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë në Trondheim po kërkojmë një shofer kamioni.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Patent shoferi, Kategoria C
  • Përvojë paraprake
  • Etikë të mirë pune
  • Sjellje të mirë
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur

  Ofrojmë:

  • Pagë konkurruese
  • Makinë moderne
  • Punëdhënës solid
  • Mundësi për punësim të përhershëm

 

Të gjitha aplikacionet trajtohen në mënyrë konfidenciale,

Kjo ofertë ka 21 aplikues dhe është shikuar 8,483 herë

#Marketing