KUZHINIER, KAMARIER, SHANKIST

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6310
Data e publikimit 16 May 2019 - 15:30
Valoni Petrol Sh.p.k
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kuzhinier
  • Kamarier
  • Shankist

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te gjithe kandidatet te ken te kryer se paku shkollen e mesme.
  • Njohesit e gjuhes angleze kane perparsi, te kene pervoje
  • Pune ne pozitat e lartecekura, te jene te atfe te punojne ne presion pune dhe te jene komunikativ.


    Afati i fundit per konkurim: 30.05.2019. Telefon: 045 11 22 88 (10:00-16:00)
    Adresa: Veternik,Prishtine

#Marketing