Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni South Tower Toronto, Ontario, Kanada
Data e skadimit 30 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Bashkim i paisjeve Bashkpunues Dëgjim Demonstrimi Komunikim
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6329
Data e publikimit 16 May 2019 - 15:00
Vale Canada Limited, Corporate Office
Adresa 200 Bay Street, Royal Bank Plaza, Suite 1500 South Tower Toronto, Ontario
Emaili Vale Canada Limited, Corporate Office Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një saldues për saldimin e pajisjeve të metalit që janë esenciale për operimin tonë rutinor. Pasiqë ju do saldoni pjesë të metalit ne kërkojmë që të jeni i kualifikuar dhe me përvojë në këtë fushë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Preni metalin duke përdorur mjetet e dorës
  • Pastroni dhe formësoni metalin duke përdorur mjetet e dorës
  • Saldoni pajisjet e metalta
  • Përdorni saldimin me gaz, prerjen me zjarr
  • Formësoni metalin sipas specifikimeve
Eksperiencat
  • Kandidati ideal duam që të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme
  • Të jetë i certifikuar si saldues dhe
  • Të ketë përvojë paraprake pune
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 187 herë

#Marketing