Ekonomist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 9 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6871
Data e publikimit 11 Jun 2019 - 15:30
Usluga
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Usluga Shpk kerkon te punesoje Ekonomist/e
Eksperiencat
  • Te jete i diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise.
  • Njohja e programit financiar Alpha perben avantazh.
  • Te jete perdorues i mire i programeve te paketes Ms Office (vecanerisht Excel & Word).
  • Te jete i afte per te punuar ne grup.
  • Te jete fleksibel per detyrat qe i ngarkohen.
  • Njohja e Anglishtes dhe/ose Italishtes perben avantazh.

Shënime Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko këtu me email" (kujdesuni që të jeni identifikuar në emailin tuaj kur klikoni frazën "Apliko këtu me email"), ose duke klikuar butonin "Aplikoni me email" mëposhtë. 
Cel: 0697393601

#Marketing