Saldues WIG – Saldim i celikut

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Nordstrasse 31CH 8006 Zürich, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm Krijimi i Ideve Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4215
Data e publikimit 9 Jan 2019 - 10:00
Uniwork Industrial Services AG
Adresa Uraniastrasse 20, 8001 Zürich , Switzerland
Emaili Uniwork Industrial Services AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.uniwork.ch
Rrjetet
Eksperiencat
  • Trajnim si mjeshtër i aparaturave apo pajisjeve, ose saldues; trajnime të ngjashme në përpunimin e fletëzave metalike, ndërtimin e sistemeve, industrinë farmaceutike, gjysmëpërques ose industrinë ushqimore
  • Disa vite përvojë pune si saldues i komponentëve dhe pjesëve individuale të bëra nga celiku i kromit
  • Certifikimi si saldues i teknikës WIG është avantazh jo domosdoshmëri
  • Aftësi të jashtëzakonshme të saldimit WIG në materilet e celikut
  • Gatishmëri për punë me ndërrime
  • Posedimi i patent shoferit
  • Njohuri të mira të gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 183 herë

#Marketing