Planifikues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Vushtrri , Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 21 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #3136
Data e publikimit 9 Mar 2018 - 08:30
Union
Adresa Vushtrri , Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Union me seli në Vushtrri dhe Prishtinë kërkon :

PLANIFIKUES/E

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Planifikimi I planit vjetor/kuartalik/mujor të importit
 • Monitorimi I zhvillimit të planit vjetor/kuartalik/mujor të importit
 • Mirmbajtje dhe analizimi I stoqeve për të qenë në nivelin optimal
 • Përcjellja e ciklit të importit nga porosia deri tek arritja e mallit
 • Analiza të ndryshme të lidhura me importin dhe stokun e produkteve
Eksperiencat
 • Të ketë përfunduar fakultetin në lëmin e ekonomisë, menaxhmentit apo administrim biznesi
 • Së paku 2 vite përvoj pune të sukseshme në import.
 • Aftësi e demonstruar për të komunikuar, paraqitur dhe ndikuar në mënyrë të besueshme dhe efektive në të gjitha nivelet e organizatës
 • Aftësi e dëshmuar për të udhëhequr procesin e importit
 • Aftësia për të punuar me qetësi nën presion
 • Aftësi të shkëlqyera ne komunikim dhe shkrim te gjuhës Angleze, njohja e gjuhëveSerbo-Croate apo tjera paraqet përparësi
 • Shkathtësi të mira kompjuterike (Excel, Word, Navision)Konkursi është i hapur nga 07.03.2018 dhe zgjatë deri më 21.03.2018.
Të gjithë të interesuarit luten të dërgojnë CV e tyre në email : [email protected] duke cekur pozitën për të cilën aplikojnë.

#Marketing